Sebastopol Taules

Les oportunitats de col·laboració són il·limitades amb els dissenys interactius i escultòrics de les taules Sebastopol de Coalesse.

Taula Montara650

Les taules pedestal Montara650, amb opció de connexió elèctrica, combinen amb les cadires hàbilment esculpides, tot personalitzat al seu gust. Simple. Social. Elegant.

Taula CG_1

La delicada artesania de gran qualitat de la línia de taules CG_1 de Coalesse aporta elegància i estil al lloc de treball.

Taula personal Lagunitas

Les taules Lagunitas han estat dissenyades tenint molt en compte les postures i dimensions del seient per crear una experiència còmoda sigui quina sigui la tasca exercida.

Hosu

Dissenyat pensant en la comoditat i l’espai personal, el Lounge i Sofà Hosu d’Coalesse crea un oasi de confort enmig dels ambients d’oficines moderns.

Visalia Butaques Lounge

Les cadires Visalia de Coalesse representen un nou enfocament sobre les cadires de convidats i auxiliars tradicionals. Es caracteritzen per unes línies pures i una gran mobilitat per a una solució senzilla, adaptada a les necessitats de les oficines.

Millbrae

Partint de la base dels elegants dissenys de mitjans de segle, els Lounge Millbrae Contract i Lifestyle de Coalesse realcen l’atmosfera social dels espais de treball contemporanis.

Silla SW_1

Les cadires d’oficina i les cadires lounge SW_1 de Coalesse, fabricades per redefinir el concepte d’espais de treball col·laboratius, són còmodes, accessibles i totalment exclusives.

Massaud Seating

Refugi i espai de treball a parts iguals, la Col·lecció Massaud de Coalesse va més enllà d’una cadira d’oficina elegantment fabricada. És una destinació.

Lagunitas de Coalesse

La línia de mobles d’oficina Lagunitas de Coalesse, que facilita la transició entre l’àmbit privat i col·laboratiu, proporciona una infinitat d’oportunitats per a configurar l’espai ideal.

Sol·licitud d'informació