Bika

Bika presenta una estètica suau basada en seccions redondes, amb una estructura aparentment sencilla que engega una gran innovació en el seu disseny i que està proposada per només dos materials i una atractiva gamma de colors. Dissenyada per a espais d’oficina i contracte, la seva polivalència i versatilitat la convivència en una opció segura … Llegiu mésBika

Glove Lounge

La comoditat i el benestar estan directament lligats a la productivitat a l’empresa. Ambient càlids com els que ofereix Glove Lounge fomenten la comunicació i les relacions fluïdes entre l’equip.

Bow

La nostra proposta soft seating dissenyada per a les cada vegada més importants zones “tranquil·les” de l’empresa que proporcionen a l’usuari espais flexibles, còmodes amb sensació de llar. Bow està dissenyat per proporcionar un lloc còmode i agradable a espais soft seating on relaxar-se o treballar d’una forma més distesa.

Cyl

La flexibilitat, fomentar el descans i inspirar la creativitat formen part de l’oferta de CYL. Un seient que es pot moure a qualsevol espai on es necessita.

Recepció

Un nou client, un candidat o postulant, un proveïdor, un assessor… La primera impressió de l’empresa és, a nivell visual, un impacte que perdura per a les relacions futures i aquesta és la importància de l’espai de recepció de la companyia. Un lloc on les necessitats d’administració, d’atenció, d’emmagatzematge, d’ordre i d’imatge cobren una especial … Llegiu mésRecepció

Taules de reunió

En un entorn de treball on cada vegada adquireixen més importància les decisions del grup, el disseny efectiu de les sales de reunions adquireix gran rellevància. El nostre compromís es sustenta en una àmplia gamma que ofereix solucions per a cada necessitat.

Let’s Talk

Conscients de la importància de les reunions de treball, Let ‘s Talk ofereix un nou concepte d’espais de reunió que conviden a la feina en equip i al desenvolupament d’idees creatives, tan importants per a l’empresa actual.

Let’s Meet

Let ‘s Meet procura, d’una forma natural, trobades formals o informals entre els membres de l’equip per convertir tot l’espai de l’oficina a espai útil de treball.

Drone

Drone és una família de taules de juntes amb un atractiu disseny i materials nobles. La sèrie presenta multitud de configuracions amb diferents dimensions, opcions d’electrificació, formes de tapes i creixements per adaptar-se a tots els espais de reunions formals.

Travel abatible

Un programa de taules que ofereix solucions orientades a la flexibilitat, a la productivitat ia la polivalència, ha de tenir en compte la integració de les noves tecnologies. Travel disposa d’un schuko opcional integrat a la tapa de la taula i unes peces que condueixen el cablejat a través de la biga per arribar al … Llegiu mésTravel abatible

Sol·licitud d'informació