Trío

Un ampli ventall de possibilitats. Els peus de taula, una extensa varietat d’opcions disponibles, la combinació de diferents mides i formes – rodones o quadrades i una infinitat de colors.

Iru

El perfil triangular de la carcassa de fusta distingeix la taula i fa d’Iru una peça lleugera i amable. A més, la possibilitat d’estendre-la fa perfecta per a qualsevol espai disponible i situació oportuna.

Mikado H45

Mikado, una taula pensada per a grans i petits, de formes senzilles i funcionals. La taula baixa dissenyada amb estructura acoblada de contraxapat de bedoll i taulell en tint, laca o laminat. El millor complement per a les cadires XS.

Bai escriptori

Escriptori Bai, amb potes en creu que respecta la particularitat del seu disseny original. Estructura en acer, racionalista i futurista, ha arribat per conquerir.

Bob H38 i H43

La taula Bob baixa és el complement perfecte de la família, amb un disseny que encaixa a la perfecció en qualsevol espai. S’inspira en la tranquil·litat de la natura i el món nòrdic per crear espais agradables i en calma, subtils però contemporanis.

Punto

La taula Punto és una peça multitalla amb estructura d’acer i possibilitat de combinar-se amb taulells de diferents materials, com el laminat i contraxapat bedoll, que li aporta la resistència i la calidesa que mereixen les peces com aquesta, una combinació que reforcen el concepte global d’adaptació i personalització tant a la llar com en … Llegiu mésPunto

Mikado H75

Mikado, una taula pensada per a grans i petits, de formes senzilles i funcionals. Dissenyada amb estructura acoblada de contraxapat de bedoll i taulell en tint o laminat. Donant-li un toc càlid i sobri a la teva estada.

Bai acero

Taula Bai, amb potes en creu que respecta la particularitat del seu disseny original. Estructura en acer, racionalista i futurista, ha arribat per conquerir.

Bob H100

La taula Bob és el complement perfecte de la família, amb un disseny que encaixa a la perfecció en qualsevol espai gràcies a les seves diferents versions en altures i materials. S’inspira en la tranquil·litat de la natura i el món nòrdic per crear espais agradables i en calma, subtils però contemporanis.

Don

Nova taula Don, alçada de 100 i 75, amb estructura d’acer que irromp en l’espai per omplir-lo de aires industrials i amb la qual es combinen taulells de diverses fustes, laminats o porcelànics. La taula Don esdevé una barreja amb identitat pròpia plena de força que crea espais radicalment diferents.

Sol·licitud d'informació