Disseny d'oficines. Mobles i mampares per a oficina

Solucions intel·ligents i sostenibles, de principi a fi

Ofimàtic presta servei en totes les etapes d’adequació d’una oficina o espai de treball, oferint, si cal, el servei «clau en mà». Som especialistes en l’estudi i disseny de projectes i en l’aplicació de solucions d’interiorisme per oficines. Ens encarreguem de la instal·lació de mampares d’oficina i altres elements de divisió de l’espai, i també de tot el mobiliari d’oficina que necessites.

Prestem aquests serveis a tot Espanya i ens adaptem a les necessitats específiques de cada client: Empreses, consultories d’Arquitectura, Enginyeries, Prescriptors i Constructores.

Anys d’experiència en l’estudi i la divisió d’oficines, així com en el disseny d’interiors amb mobles de màxima qualitat avalen la nostra feina. Han confiat en nosaltres Almirall, Amazon, Banc Sabadell, Bayer, Bimbo, Booking, Catalunya Ràdio, CBRE, Construcia, Continental, Cushman & Wakefield, Dragados, Ferrovial, Grup Ferrer Internacional, Hewlett-Packard, Hitachi, Laboratoris Esteve, Loewe, Nestle , Pirelli, Savills Aguirre Newman, Tétris TripAdvisor i Volkswagen, entre d’altres.

Servei integral

Ens encarreguem de totes les fases de el projecte. Des de l’estudi i disseny de l’oficina fins a la instal·lació de les mampares d’oficina i els mobles d’oficina que el projecte necessita.

Estudi

Estudiem les necessitats de l’empresa i les característiques de les instal·lacions. Detectem aquells elements que seran determinants per a l’èxit del projecte de disseny i decoració de l’oficina.

Disseny

Dissenyem oficines i proposem solucions intel·ligents d’acord amb l’estudi previ. Tenim en compte les noves tendències i tecnologies, l’arquitectura de l’espai de l’oficina i els requeriments organitzatius. Complim amb els estàndards qualitatius i mediambientals més exigents.

Direcció

Dirigim i controlem el projecte en tot moment. Garantim que tota la seqüència del projecte sigui l’adequada per a la instal·lació dels elements de divisió de l’espai i el muntatge del mobiliari. El nostre objectiu és que tot encaixi amb l’execució planificada.

Instal·lació

Comptem amb muntadors altament qualificats, amb molta experiència i coneixedors dels nostres serveis i productes. Són especialistes en mampares divisòries, tabics mòbils, taules d’oficina, taules de reunions, taules d’escriptori, cadires d’oficina, cadires d’escriptori, mostradors de recepció…

Espais de treball sostenibles i biofílics

Dissenyem i executem projectes sota criteris d’ergonomia, funcionalitat i sostenibilitat. Posem èmfasi en les persones i proporcionem un valor de durabilitat tant als nostres clients, empleats, socis i comunitats com al medi ambient. Per això dissenyem les oficines d’avui i del futur.

Partners de les millors firmes de mampares i mobiliari d'oficina

Ofimàtic té com a partners marques de mobiliari d’oficina i mampares d’oficina reconegudes a nivell mundial. Són firmes de referència que marquen tendència pel seu disseny, gamma i compromís amb la sostenibilitat en els seus processos de producció.

Confiem en Sitab, Steelcase, Coalesse, Grup Forma 5, Ondarreta, INCLASS i altres marques de prestigi. La nostra cartera de mobles i mampares d’oficina garanteix espais de treball eficients i innovadors. Són solucions que, a més, compleixen amb els estàndards de qualitat i mediambientals més exigents.

De la mateixa manera que Ofimatic confia en aquestes marques de prestigi, aquestes confien la seva representació en nosaltres. Saben de l’alt grau d’exigència amb què afrontem cada projecte i del nostre bon fer després de més de 30 anys d’experiència.

El nostre compromís és oferir el millor servei, un compromís que ha estat clau en el procés de creixement i consolidació d’Ofimatic. Som una empresa de referència en el disseny i instal·lació d’oficines. Comptem amb uns recursos tècnics i un equip humà en constant adaptació a les necessitats presents i futures d’un sector en evolució permanent.

Sol·licitud d'informació