Serveis

Solucions intel·ligents i sostenibles, de principi a fi

Des de l’estudi i el disseny del projecte i fins a la instal·lació del mobiliari, les mampares i altres elements de divisió de l’espai, Ofimatic presta servei en totes les etapes d’adequació d’una oficina o espai de treball, oferint, si el projecte ho necessita, el servei “claus en mà”.

Prestem aquests serveis a tota Espanya i ens adaptem a les necessitats específiques de cada client: Empreses, Consultories d’Arquitectura, Enginyeries, Prescriptors i Constructores.

Han confiat en nosaltres Almirall, Amazon, Banc Sabadell, Bayer, Bimbo, Booking, Catalunya Ràdio, CBRE, Construcia, Continental, Cushman & Wakefield, Dragados, Ferrovial, Grupo Ferrer Internacional, Hewlett-Packard, Hitachi, Laboratoris Esteve, Loewe, Nestle, Pirelli, Savills Aguirre Newman, Tétris TripAdvisor i Volkswagen, entre altres.

Servei integral

Estudi

Estudiem les necessitats de l’empresa i les característiques de les instal·lacions per detectar aquells elements que seran determinants per a l’èxit del projecte.

Disseny

Dissenyem solucions intel·ligents d’acord amb l’estudi previ, tenint en compte les noves tendències, tecnologies, arquitectura de l’espai, requeriments organitzatius i els estàndards qualitatius i mediambientals més exigents.

Direcció

Dirigim i controlem el projecte en tot moment, garantim que tota la seqüència del projecte sigui l’adequada per la instal·lació dels elements de divisió de l’espai i el muntatge del mobiliari i encaixin amb l’execució planificada.

Instal·lació

Comptem amb muntadors altament qualificats, amb molta experiència i bons coneixedors dels nostres productes i serveis.

Espais de treball sostenibles i biofílics

Dissenyem i executem projectes sota criteris d’ergonomia, funcionalitat i sostenibilitat posant èmfasi en les persones, perquè volem proporcionar un valor de durabilitat tant als nostres clients, empleats, socis i comunitats com al medi ambient. Per això creem les oficines d’avui i del futur.

WhatsApp chat

Sol·licitud d'informació