Mampares d'oficina i divisió de l'espai

Investigació, disseny i innovació ens inspiren
per crear espais de treball, compartimentats en funció de l’ús, la tecnologia i l’arquitectura

Partners de Sitab, líders en el disseny i execució d'oficines compartimentades amb mampares

Ofimatic som experts en l’estudi i desenvolupament de projectes de divisió d’oficines. Treballem amb materials d’alta qualitat, amb mampares divisòries que empren alumini, vidre, fusta i diferents teixits.

El nostre aval són anys d’experiència en el sector i la col·laboració amb Sitab, líder mundial entre els fabricants de mampares d’oficines. Sitab marca l’avantguarda en solucions de disseny i qualitat, sense oblidar el compromís mediambiental. Les solucions Sitab System disposen de la certificació més puntera, la certificació «Cradle to Cradle».

La conjunció de Ofimatic i Sitab garanteix el disseny i execució d’espais innovadors en l’interiorisme d’oficines. Les nostres solucions divisòries per a oficines garanteixen fluxos de treball intel·ligents, alineats amb les necessitats específiques de cada empresa.

Doble compromís amb la qualitat

L’èxit d’un projecte de divisió de l’espai no depèn únicament de la qualitat dels materials i mampares d’oficina empleats. També depèn de la qualitat de les tasques de disseny, planificació i execució.

Ofimatic ens comprometem amb el compliment d’aquestes dues premisses, com ho demostren els projectes executats durant anys per als nostres clients.

Analitzem les necessitats de cada empresa i projectem com han de ser els espais de treball. Oferim l’assessorament necessari en l’elecció de les mampares: mampares de vidre, mampares dobles, mampares autoportants, tabics mòbils, etc.

També aconsellem sobre els productes a emprar, escollint sempre entre els que compleixen amb els estàndards de qualitat i prescripcions requerides. Finalment, tenim la màxima cura durant la fase d’execució. Cuidem el més mínim detall de la instal·lació i muntatge de les mampares i dels diferents elements de divisió de l’espai.

Responsabilitat mediambiental

La responsabilitat mediambiental forma part de la filosofia dels projectes de divisió de l’espai executats per Ofimatic. És per això que confiem en les mampares d’oficina i les solucions de Sitab, que compleixen amb la certificació «Cradle to Cradle».

Aquesta certificació constata que els productes retornen a la biosfera al final del seu cicle de vida, imitant la productivitat sostenible i regenerativa de la natura.

A Ofimatic apostem per materials d’alta qualitat reciclables, amb impacte ecològic feble, i per l’ús responsable dels recursos. El millor per a la teva oficina pot ser també el millor per al medi ambient.

Solucions per a espais de treball

Mampares d'oficina i elements de divisió de l'espai amb materials i acabats d'alta qualitat i sostenibles. Complim amb els estàndards més exigents.

Sol·licitud d'informació