Som especialistes en disseny, divisió i mobles d'oficina

35 anys d'experiència
millorant entorns de treball, contribuint en el benestar de les persones i potenciant l’eficiència de les organitzacions

Ofimatic és una empresa amb més de 35 anys d’experiència en el disseny d’oficines i en la seva instal·lació. Ens encarreguem de definir espais de treball i instal·lar les mampares i el mobiliari d’oficina que necessita cada projecte. Aportem solucions integrals per millorar els ambients de treball de les persones i les empreses.

Ofimatic lidera la creació de grans experiències oferint una àmplia gamma de productes i serveis d’arquitectura. Som especialistes en mampares d’oficina, tabics mòbils, mobiliari d’oficina i diferents solucions tecnològiques. Els nostres projectes estan pensats per ajudar les persones a assolir el seu màxim potencial.

Ens caracteritzem per estar sempre atents a les noves tendències en disseny d’oficines, mobiliari i divisió de l’espai. Tot això, sense oblidar l’aplicació de criteris biofílics i de protecció de l’entorn.

Des de l’estudi i disseny de cada projecte, Ofimatic cobreix totes les etapes d’adequació d’una oficina. Oferim, si el projecte ho requereix, el servei «clau en mà». Estudiem les necessitats de l’empresa i les característiques de les instal·lacions. Dissenyem oficines i proposem solucions intel·ligents d’acord amb l’estudi previ. Dirigim i controlem el projecte en tot moment, i garantim una execució planificada al detall. Comptem amb els millors professionals per materialitzar la solució que compleix amb els objectius del projecte.

De la mà de les millors marques

Ofimatic tenim com a partners a les millors marques de mobiliari i mampares d’oficina. Són firmes internacionals reconegudes pel seu disseny, gamma i compromís amb la sostenibilitat en els seus processos de producció. Confiem en les nostres representades líders en el sector. En Sitab, per a les mampares d’oficina i els elements de divisió dels espais de treball. En Steelcase, Coalesse, Grup Forma 5, Ondarreta, INCLASS i Carmenes, entre d’altres, per al disseny d’interiors i la decoració de l’oficina.

Disposem d’una destacada cartera de productes per executar els projectes dels nostres clients. Garantim espais de treball i solucions eficients i innovadores, complint amb els estàndards de qualitat i mediambientals més exigents.

De la mateixa manera, aquestes marques de referència confien en Ofimatic la seva representació. Coneixen bé l’alt grau d’autoexigència amb què afrontem cada projecte de disseny i interiorisme d’oficines.

Comptem amb muntadors altament qualificats, amb molta experiència i coneixedors dels nostres serveis i productes. Són especialistes en mampares divisòries, tabics mòbils, taules d’oficina, taules de reunions, taules d’escriptori, cadires d’oficina, cadires d’escriptori, mostradors de recepció …

Història

El compromís d’oferir el millor servei és la nostra carta de presentació

Amb més de 300.000 m² d’oficina instal·lats, es fa difícil imaginar que Ofimatic fora el 1985 una petita empresa ubicada en un soterrani del carrer Londres de Barcelona. Fundada per Joan Serramià -a qui va rellevar l’actual soci director, Ramon Bitrià-, Ofimatic no ha parat de créixer durant aquestes tres dècades. Aquest creixement i millora s’han forjat amb una barreja d’il·lusió i compromís, que es renoven dia a dia.

Aquest compromís no és altre que oferir el millor servei. Sense aquest objectiu seria inimaginable el procés de creixement i consolidació d’Ofimtaic com a empresa de referència en el disseny d’oficines i la seva instal·lació.

Uns recursos tècnics de primer nivell i un equip humà en constant adaptació a les necessitats presents i futures ens avalen. Les nostres aliances amb les firmes més prestigioses de mampares i mobiliari d’oficines ens converteixen en referent d’un sector en evolució permanent.

Sol·licitud d'informació