Qui som

35 anys d'experiència
millorant entorns de treball, contribuint en el benestar de les persones i potenciant l’eficiència de les organitzacions

Ofimàtic és una empresa amb més de 35 anys d’experiència en el disseny, instal·lació integral d’oficines i espais de treball. Aportem solucions, en l’àmbit de mobiliari i de mampares d’oficina per millorar els ambients de treball de les persones i les empreses.

Ofimatic lidera la creació de grans experiències oferint una àmplia gamma de productes i serveis d’arquitectura, mobiliari, mampares i solucions tecnològiques pensades per ajudar a les persones a assolir el seu màxim potencial.

Sempre atents a les noves tendències en disseny, mobiliari i divisió de l’espai sota criteris biofílics i de protecció al medi ambient.

Des de l’estudi i disseny de cada projecte, Ofimatic cobreix totes les etapes d’adequació d’una oficina o espai de treball, oferint, si el projecte ho requereix realitzar el servei “claus en mà”.

De la mà de les millors marques

Ofimatic té com a partners diferents marques de mobiliari i mampares d’oficina internacionalment reconegudes pel seu disseny, gamma i compromís amb la sostenibilitat en els seus processos de producció.

Confiem en les nostres representades líders en el sector com són Sitab, Steelcase, Coalesse, Grupo Forma 5, Ondarreta, Inclass, Carmenes, i d’altres, per completar una cartera de productes per dur a terme els projectes dels nostres clients, garantint així dotar els espais de treball de solucions eficients i innovadores, complint amb els estàndards de qualitat i mediambientals més exigents.

De la mateixa manera, aquestes marques de referència confien a Ofimatic la seva representació, sabedores de l’alt grau d’autoexigència amb el qual afrontem cada projecte.

Història

El compromís d’oferir el millor servei és la nostra carta de presentació

Amb més de 300.000 m² d’oficina instal·lats, es fa difícil imaginar que Ofimatic fos l’any 1985 una petita empresa ubicada en un soterrani del carrer Londres de Barcelona.

Fundada per en Joan Serramià -a qui va rellevar l’actual soci director, Ramon Bitrià-, Ofimatic no ha parat de créixer durant aquestes més de tres dècades gràcies a la il·lusió i el compromís, que es renoven dia a dia.

Aquest compromís no és altre que oferir el millor servei, un compromís que ha estat clau en el procés de creixement i consolidació d’Ofimatic com a empresa de referència en el disseny i instal·lació d’oficines, amb uns recursos tècnics i un equip humà en constant adaptació a les necessitats presents i futures d’un sector en evolució permanent.

WhatsApp chat

Sol·licitud d'informació