Sitab, mampares d'oficina amb compromís mediambiental

Sitab és líder mundial entre els fabricants de mampares d’oficina. Aquesta empresa del País Basc marca l’avantguarda en solucions de disseny i qualitat, sense oblidar el compromís mediambiental. Les solucions Sitab System disposen de la certificació més puntera en aquest àmbit, la certificació «Cradle to Cradle».

Les mampares d’oficina i productes de divisió de l’espai de Sitab compleixen amb els més estrictes estàndards de qualitat i les normes internacionals més exigents. A més, ofereixen la seva garantia com a fabricant.

No obstant això, l’èxit d’un projecte de divisió de l’espai no depèn únicament de la qualitat dels materials i mampares d’oficina empleats. També depèn de la qualitat de les tasques de disseny, planificació i execució.

Per aquest motiu, la conjunció d’Ofimàtic i Sitab garanteix el disseny i execució d’espais innovadors en l’interiorisme d’oficines.

Consulta la nostra pàgina de mampares d’oficina i sistemes de divisió de l’espai per a conèixer la nostra metodologia de treball i les diferents solucions.

Sol·licitud d'informació