Mobiliari d'oficina i espais de treball

Màxima qualitat

La correcta selecció del mobiliari d’oficina és un element fonamental per garantir espais de treball eficients i innovadors. A Ofimatic som partners de les millors marques de mobles d’oficina. De la seva mà, portem més de 30 anys contribuint a el benestar de les persones i l’eficiència de les organitzacions.

Aportem solucions de mobiliari d’oficina que compleixen amb els estàndards de qualitat i mediambientals més exigents. A més, comptem amb un equip de muntadors altament qualificat, amb molta experiència i coneixedors dels nostres productes i serveis.

Cadires d'oficina

Treballem amb les millors firmes per oferir un ampli catàleg de cadires ergonòmiques d’oficina. Aportem solucions per a cada necessitat i espai: cadires de treball, cadires d’escriptori, cadires per a visitants, cadires per a auditoris, cadires de col·laboració, sofàs, butaques, tamborets…

Taules d'oficina

Disposem d’una selecció de taules perfectes per a cada situació i ús. Comptem amb taules d’oficina regulables en alçada, taules d’escriptori, taules de reunió, taules per a classes i conferències, taules i taulells de recepció, taules tipus bench …

Classificació i emmagatzematge per a oficina

Armaris, taquilles i blocs arxivadors són essencials com mobles d’emmagatzematge dels arxius i el material d’oficina. Ofimatic t’ajudem a escollir els millors sistemes d’emmagatzematge.

Panells i pantalles d'oficina

Els panells i pantalles no són únicament solucions per delimitar l’espai de cada usuari. També permeten crear zones de treball, proporcionen sistemes de col·laboració i contribueixen a millorar l’acústica a l’oficina.

Tecnologia per a l'oficina

Sistemes de gestió de l’espai, eines de col·laboració digital, mobiliari amb tecnologia integrada… Posem al teu abast tecnologia puntera per millorar l’eficiència del teu equip de treball.

Accessoris d'oficina

Els petits detalls són moltes vegades essencials. Aporten aquest plus de funcionalitat i confort que moltes oficines necessiten. Sistemes d’il·luminació, solucions de gestió del cablejat, suports informàtics i elements per a conferències són alguns dels accessoris d’oficina que posem a la teva disposició.

Sol·licitud d'informació