Steelcase, líder en disseny de mobles d'oficina

Steelcase és el líder en disseny i fabricació de mobles d’oficina. És, sens dubte, una marca de referència per la qualitat dels seus dissenys i acabats. També destaca pel seu compromís amb el medi ambient i la conservació de la planeta.

Treballar amb Steelcase ens permet oferir una àmplia gamma de serveis de disseny de l’espai de treball i increïbles solucions de mobiliari i tecnologia. A l’avantguarda en innovació, estan pensats per ajudar les empreses i les persones a assolir el seu màxim potencial.

Fa més de 100 anys, els fundadors de Steelcase es van comprometre a fer les coses de manera diferent. Avui, el mobiliari d’oficina d’aquesta firma segueix marcant tendència. La seva cartera de productes és fruit de la recerca més innovadora en disseny.

En el nostre catàleg en línia de mobiliari d’oficina trobaràs gran varietat de mobles i productes de la firma Steelcase. Trobaràs taules d’oficina, cadires d’oficina, panells i pantalles, sistemes de classificació i emmagatzematge, solucions de tecnologia i accessoris per a l’oficina.

Sol·licitud d'informació