Projecte

INDICESA

Nova seu d’INDICESA empresa líder de lloguer de béns immobiliaris, amb més de 1100 m2, en un dels edificis més singulars de Barcelona. Seguint la tendència “home office”, destaquen els tons crema, verds i marrons, i per incorporar materials naturals com les fustes i entapissats. Aquesta obra destaca per les grans zones obertes per fomentar la comunicació entre els diferents departaments, i on s’han fet servir tancaments de mampara corbes de vidre de la serie_trebe per delimitar els tancaments de despatxos i les diferents zones de reunió, amb la idea d’eliminar el màxim les parets opaques i maximitzar la sensació d’espai de les instal·lacions. La mampara de vidre continu OF-ST-100 en combinació amb les portes mono vidre OF-ST-415 de serie_trebe es caracteritzen pel seu minimalisme i senzillesa, però amb un alt grau d’atenuació acústica.

 

A l’Office i a l’espai multifuncional destinat a l’oci del personal, l’element clau per donar a les oficines un aspecte industrial, amb tocs vintage, ha estat utilitzar a les portes corredisses el perfil GROOVE MAKER.

 

En la distribució, s’ha tingut en compte incloure cabines amb portes mono vidre OF-ST-415, per tenir la intimitat necessària a les trucades privades.

Sol·licitud d'informació